Skip to content
Open toolbar
Narzędzia dostępności
Powiększ tekst
Pomniejsz tekst
Skala szarości
Wysoki kontrast
Negatyw
Light Background
Podkreślenie odnośników
Czytelna czcionka
Reset
ZESPÓŁ SZKÓŁ SKÓRZANO-ODZIEŻOWYCH, STYLIZACJI i USŁUG w RADOMIU
Aktualności
Galeria
Plan lekcji
Rekrutacja
Kursy kwalifikacyjne
Dla rodzica
Dla ucznia
Samorząd uczniowski
Erasmus+
Kontakt
Wyszukaj
Szukaj:
Aktualności
"Globalna szkoła. Razem dla klimatu!"
Egzamin maturalny
Erasmus+
Informacje
Konkursy
Konkursy aktualne
Młodzi głosują
Rekrutacja
Twoje dane – Twoja sprawa
Wydarzenia
Informacje o szkole
Dyrekcja
Grono pedagogiczne
Dokumenty szkolne
Historia szkoły
Podręczniki
Kalendarz roku szkolnego
Ogłoszenia
Kierunki kształcenia
Technik fotografii i multimediów
Technik przemysłu mody
Technik reklamy
Technik usług fryzjerskich
Technik analityk
Technik technologii wyrobów skórzanych
Fotograf
Fryzjer
Kaletnik
Krawiec
Projekty
Od projektu do efektu
Prace uczniów
Przydatne skróty
Office 365
e-dziennik
Partnerzy
>>
Deklaracja dostępności
Kursy kwalifikacyjne
Informacje o kursach:
Kurs przeznaczony jest dla osób dorosłych które chcą poszerzyć zakres własnych kompetencji na rynku pracy.
Uczestnictwo w kursie jest bezpłatne
Wypełnione podania należy złożyć w sekretariacie szkoły.
Forma kształcenie – zaocznie lub wieczorowo.
Plan zajęć
Zawód Kaletnik
kwalifikacja
MOD.02 – Wykonywanie i renowacja wyrobów kaletniczych
Podanie do pobrania
Podstawa programowa
Technik technologii wyrobów skórzanych
kwalifikacja
MOD.12 – Organizacja i prowadzenia procesów wytwarzania wyrobów skórzanych.
Podanie do pobrania
Podstawa programowa
Zawód Krawiec:
kwalifikacja MOD.03 – Projektowanie i wytwarzanie wyrobów odzieżowych
Podanie do pobrania
Podstawa programowa
Zawód Fryzjer:
kwalifikacja FRK.01 – Wykonywanie usług fryzjerskich
Podanie do pobrania
Copyright © 2025
Realizacja:
APISOFT Strony internetowe
Na niniejszej stronie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z tej strony bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza, że pliki cookies będą umieszczane na Twoim urządzeniu.
Ok
Więcej